städning - utförd av en professionell städfirma

städning är livet

Vi älskar att göra rent

Alla kunder behöver olika sorters städning, som inte alltid följer en strikt mall. Därför har vi utöver vårt urval av städtjänster även möjligheten att låta dig skräddarsy din städning. Nedan hittar du våra städtjänster. Hör av dig till oss via kontaktformuläret med boknings- eller offertförfrågan, eller med en fråga, så återkommer vi inom 24h.

städ- och prisgaranti

Vi lämnar nöjd-kund-garanti på alla våra städtjänster. Skulle vi ha missat något åtgärdar vi det utan extra kostnad. Vi skickar ingen faktura förrän städningen är godkänd.


Vi erbjuder prisgaranti, vilket innebär att vi matchar priset om du hittar billigare städning! Företaget måste ha kollektivavtal och vara verksamt på samma ort som oss. Du måste även informera oss innan utförd städning, då prisgarantin inte gäller retroaktivt.

hemstädning

Är du trött på att städa? Anlita oss för hemstädning så städar vi åt dig.

Du kommer hem till ett välstädat hem samtidigt som du sparar tid som kan läggas på annat som är roligare att göra.

flyttstädning

När man flyttar är det vanligt med mycket stress och kan vara svårt att hitta tid för att städa lägenheten. Därför väljer många att låta ett städföretag utföra flyttstädning. Fördelarna är flera, vi står för allt, vi närvarar när hyresvärden genomför inspektionen, vi erbjuder städgaranti och viktigast av allt, du kan fokusera på ditt nya boende.

fönsterputs

Något av allra viktigaste för att skapa en fräsch känsla i hemmet, är rena fönster. Inget fönsterputsjobb är för stora eller för små för oss. Vi har goda erfarenheter från både stora villor och mindre lägenheter.

storstädning

Att kombinera storstädning två till tre gånger per år tillsammans med regelbunden hemstädning ger ditthem en djuprengöring och det blir mer trivsamt att vistas i. En bra tumregel på storstädstillfällen skulle kunna vara vår, höst och mitt i vintern i anslutning till jul.