fönsterputs

rena fönster är som medicin för själen

fönsterputs i filipstad

Vår fönsterputsning är väldigt efterfrågad med flera nöjda kunder. Vi erbjuder en komplett tjänst där vi putsar dina fönster både invändigt, utvändigt och emellan om fönstren är av den sorten. Notera att karmtorkning inte ingår i ordinarie tjänst, men kan självklart beställas till om du vill. Vi har alla säkerhetsanordningar, behörig personal till skylift, så exceptionella takhöjder eller andra svåråtkomliga fönsterpartier fixar vi utan problem. Vi är dock tacksamma om det meddelas vid beställning så att vi kan ta med oss rätt material direkt, exempelvis en hög stege. För att kunna ge dig ett korrekt pris är det också viktigt för oss att veta om dina fönster har fast eller löstagbar spröjs samt antal sidor/fönster. Meddela oss även om dina fönster är inåt-, eller utåtgående.

enstaka tillfälle eller återkommande?

fönsterputs - enstaka tillfälle

För dig som känner att det vore skönt att kunna vara ute och njuta av vårsolen istället för att putsa fönster är detta den ultimata lösningen.

Du bedömer själv när det är dags, kontaktar oss och bokar en tid.

fönsterputs - återkommande

Om du vill slippa att tänka på det där med fönsterputs är ett abonnemang den bästa lösningen för dig. Vi bedömer tillsammans med dig hur ofta fönstren måste putsas och planerar tillfällen i samråd med dig, därefter kan du koppla av och låta oss sköta jobbet.


Vi:

Vi tillhandahåller all utrustning och material.

Vänligen meddela oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.

puts- och prisgaranti

Nöjd kund-garanti

Bedömning av fönsterputs kan vara subjektiv. Är du inte helt nöjd med resultatet, åtgärdar vi direkt.

Prisgaranti är något vi erbjuder på alla våra städtjänster. Det innebär att om du hittar ett företag som erbjuder ett bättre pris, som har kollektivavtal och är verksamma i Filipstad, så matchar vi priset.

övrig information

bra att veta

Tjänsten fönsterputsning ingår i skattereduktionen för hushållsnära tjänster så du betalar bara hälften av kostnaden, direkt på fakturan. Läs mer om RUT och RUT-avdrag här. Vi tillhandahåller all utrustning och material.

Vänligen informera oss om arbetshöjden på era fönster är mer än 2,5 meter.

Om du har frågor kring våra tjänster eller är intresserad av att få en kostnadsfri offert på fönsterputsning så är du varmt välkommen att höra av dig till oss. Fyll i kontaktformuläret, maila eller ring vår kundservice.