flyttstädning

flyttstäd banar vägen för en stressfri flytt

flyttstäd i filipstad

Att flytta till ett nytt hem är ett roligt steg i livet. Se därför till att njuta fullt ut av stunden - och låt oss sköta flyttstädningen.

Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor och byråer i ditt nya hem, tar vi hand om flyttstädningen i ditt tidigare boende. Snabbt, professionellt och alltid till ett riktigt toppenpris. Vi lovar också:


Nöjd-Kund-Garanti

Enligt Mäklarsamfundets rekommendationer

Lågt Pris

Feel-Good-Service

mer om flyttstädning

Vår filosofi

  • Schyssta villkor för våra anställda
  • Erfarna och lojala lokalvårdare
  • Trygghet
  • Kvalité

mer om flyttstäd

Här nedan kan du läsa lite mer om vilka städmoment som ingår i vår flyttstädning och vad vi erbjuder dig i samband med din flytt. Du är varmt välkommen att höra av dig till oss om du har ytterligare frågor om våra tjänster, eller om du är intresserad av en kostnadsfri offert.

Vi städar:

Avtorkning av belysning


Rengöring av utdragen spis in- och utvändigt, inklusive ugnsplåtar


Köksfläkt rengörs, inklusive dess ventiler (Dock ej inuti fläkten)


Skåp, lådor och bänkar rengörs både ut- och invändigt (Tänk på att de måste vara tömda på lösa föremål för att vi skall kunna rengöra dem)


Rengöring av kyl, sval och frys in- och utvändigt samt under (Tänk på att frysen måste vara avfrostad för att vi skall kunna rengöra den)

Diskmaskin rengörs in- och utvändigt

Rengöring av kakelväggar


Rengöring av golvbrunnar och ventiler


Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen


Avtorkning av belysning


In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzibadkar (Tänk på att du behöver montera ned fronten innan vi kommer och återställa den efter rengöring)


Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengörs in- och utvändigt

Rengöring av kakelväggar


Rengöring av golvbrunnar och ventiler


Rengöring av samtliga förvaringsutrymmen


Avtorkning av belysning


In- och utvändig rengöring av toalettstol, badkar och jacuzzi (Tänk på att du behöver montera ned fronten innan vi kommer och återställa den efter rengöring)


Torktumlare, tvättmaskin samt torkskåp rengörs in- och utvändigt.

städ- och prisgaranti

Vår städgaranti innebär att vi åtgärdar det i vår flyttstädning som du inte är nöjd med. Reklamationer måste anmälas till oss inom fem arbetsdagar från städtillfället.

På Städning Filipstad gör vi något väldigt utstickande inom städ & servicebranschen. Vi lämnar nämligen en prisgaranti på vår flyttstädning! Prisgarantin innebär att vi matchar priset om du hittar en städfirma som erbjuder billigare flyttstädning än oss.

övrig information

bra att veta

Vi står för allt material och utrustning som behövs för städningen. Tänk dock på att hemmet bör vara helt tomt när vi kommer för att vi skall kunna utföra städningen på ett effektivt sätt. Kyl och frys bör också vara urplockade avstängda och utdragna så att vi kommer åt att städa. Om det finns skador sedan tidigare, som exempelvis fönster som inte går att öppna eller trasiga vitvaror, är det viktigt att du informerar oss om dessa innan vi påbörjar städningen. Tänk också på att meddela oss om du vill att vi städar ytor såsom balkong, förråd eller garage eftersom detta bör beställas innan vi påbörjar städningen.