Hemstädning

kom hem till lugnet av renlighet

hemstäd i filipstad

Den tjänst vi är absolut bäst på är hemstädning, då det är den typ av städning som ofta önskas. För oss är det viktigt att du känner dig trygg med din städning. Därför ser vi till att det alltid är samma städare/städerska som städar hos dig. All vår personal är utbildad inom hemstädning och följer en checklista som du kan hitta här på vår hemsida. Vi börjar alltid med en provstädning som oftast tar lite längre tid än en ordinarie hemstädning. Detta då det ofta är lite extra smutsigt om det inte städats på länge. Vi uppskattar om du har möjlighet att vara med vid din första hemstädning, då det kan vara bra att du ser till att går rätt till och meddelar om något ska städas på ett speciellt sätt.


Efter den första hemstädningen kommer vi med ett förslag på hur lång tid en hemstädning kan tänkas ta i framtiden. Det är svårt att säga exakt hur lång tid en hemstädning tar innan man har sett huset, men oftast tar det mellan 2-5 timmar beroende på bostadens storlek. Till din hemstädning kan du även välja att lägga till andra tjänster, som bäddning, vattning av blommor eller diskning.


Vår personal städar flitigt på med den tid de har, och ju mer tid desto bättre resultat. Därför kan vi rekommendera att lägga till lite extra tid på den första städningen. Självklart ser vi till att det alltid blir rent, men med bara 15-30 min extra har personalen tid för det lilla extra. Till exempel kan det finnas tid till att städa biytor såsom balkong eller garage.

enstaka tillfälle eller återkommande?

städning - enstaka tillfälle

VI vill hjälpa dig med din hemstädning så att vardagen kan bli lite lättare. Oavsett hur mycket hjälp du vill ha ser vi till att lösa det. Vi har kunder med olika hem och olika önskemål och detta är vi medvetna om och tar hänsyn till. Vi är städfirman som ser till att du får den städning du behöver.

städning - återkommande

Du bokar hemstädning och vi ser till att göra din vardag lite lättare. Du väljer hur ofta du vill att vi ska städa. De vanligaste uppläggen är städning varje, varannan eller var fjärde vecka. Vi utför vår hemstädning efter ett grundupplägg men har så klart rum för justering baserat på önskemål på hur du vill ha det. Vi tror att det bästa sättet att behålla kunder är att göra ett riktigt bra jobb med vår hemstädning, och inte ha några luriga bindningstider. Du kan alltså välja precis hur länge och ofta du behöver vår hjälp. Inga kostnader tillkommer heller utöver vad som anges när du bokar. Det ska vara enkelt med hemstädning!

Vi städar:

Alla hem ser olika ut och vi anpassar oss efter dina önskemål. Vi går igenom hur en städning ser ut mer i detalj vi presentationstillfället. Du kan även höra av dig via mejl eller telefon om du har några frågor. Nedan följer en lista på vad som ingår i vårt grundupplägg på hemstädning.

 • Rengöring av mikrovågsugn in- och utvändigt.
 • Rengöring av diskbänk, diskho och spis
 • Avtorkning av ugn, skåpsluckor etc.
 • Avtorkning av fläckar på fläkt, köksluckor och utsidan av vitvaror
 • Dammsugning och våttorkning av golv


 • Toaletter rengörs
 • Handfat rengörs
 • Dusch/badkar rengörs
 • Speglar putsas
 • Damning av övrig inredning
 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Putsning av speglar
 • Damning av lister och dörrar
 • Dammsugning och våttorkning av golv
 • Damning av möbler och fria ytor

städ- och prisgaranti

Givetvis erbjuder vi nöjd-kund-garanti på vår hemstädning. Är du inte nöjd med någon del av städningen hör du av dig till oss inom fem dagar så kommer vi ut och åtgärdar kostnadsfritt.

På Städning Filipstad gör vi något väldigt speciellt inom städ- och servicebranschen. Vi lämnar prisgaranti på alla våra städtjänster! Vi är inte absolut billigast, men vi är billigast av alla städfirmor som har kollektivavtal.

Boka redan idag!

övrig information

bra att veta

Vi rekommenderar att ni plockar undan utspridda föremål innan vi städar. Annars gör vi självklart detta vid städtillfället, men då går tid åt som annars hade gått till att fokusera på djupare rengöring. Vi tillhandahåller allt nödvändigt material exklusive dammsugare. Vi jobbar mycket med hållbarhet och använder oss därför endast av produkter som är skonsamma mot miljön. Om ni hellre önskar att tillhandahålla eget rengöringsmedel funkar det också. Vi är fullt försäkrade och tar ansvar för alla skador/olyckshändelser.